Artikelen in deze editie

Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners

De Olijfboom officieel geopend

Gemeente snoeit in diverse wijken

capelle • Het college van b en w en de gemeenteraad van Capelle hebben namens de lokale ondernemers een brandbrief gestuurd naar minister-president Rutte.

Geen protesten en boetes in de horeca

Van Splunter op zijn plek bij Capelle

Vernieuwde gym klaar voor opening

Tekenen als middel tegen het chagrijn

Man overleden na woningbrand Reigerlaan

Fakkeloptocht vanaf Stadsplein tegen coronamaatregelen

Opnieuw auto in de sloot aan Rhijnspoor

KCC verliest thuis-duel van Blauw-Wit

Capels Bewoners Belang presenteert kandidatenlijst

capelle • Sinds december heeft Pearle Opticiens Capelle aan den IJssel (Picassopassage 27) een nieuwe eigenaar. Het nieuwe team verwelkomt Capellenaren graag in de winkel.

capelle • Met de hoop dat de horeca en cultuursector weer open mogen na de volgende persconferentie, organiseert het Van Cappellenhuis een klassiek Nieuwjaarsconcert.

capelle • Welzijn Capelle is op zoek naar nieuwe buurtbemiddelaars. Zij ondersteunen bij het oplossen van problemen tussen buren waar deze zelf niet uitkomen.

Open dagen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt

capelle • Aan de Nieuwjaarswandeling, georganiseerd door Sportief Capelle, hebben afgelopen maandagmiddag ruim zeventig mensen deelgenomen. Daarmee was de middag meer dan geslaagd.

capelle • "Ik ga als sportman voor het maximaal haalbare", zegt de 30-jarige keeper. "Dus vind ik het belangrijk dat de club waar ik speel die uitgangspunten ook hanteert".

capelle • "De planning was om op 21 december jongstleden te starten op onze nieuwe locatie aan de Beemsterhoek 337", zegt eigenaar/trainer Henk Jan de Hek. "Maar ja, die lockdown, hè."