• Het team van Pearle Picassopassage.
• Het team van Pearle Picassopassage. Foto: Aangeleverd

capelle • Sinds december heeft Pearle Opticiens Capelle aan den IJssel (Picassopassage 27) een nieuwe eigenaar. Het nieuwe team verwelkomt Capellenaren graag in de winkel.

Bestaande winkel, nieuw team

“We zijn supertrots dat we met dit geweldige nieuwe team de beste service mogen bieden aan onze klanten” vertelt Azad Yousef, eigenaar van deze vestiging. 

Azad is sinds 2008 actief bij Pearle en is daarom vertrouwd met de service die klanten van Pearle gewend zijn. Na verschillende stappen, van verkoopmedewerker tot bedrijfsleider van meerdere vestigingen, was de tijd rijp om zijn droom te verwezenlijken: een eigen Pearle vestiging. Azad en zijn team verwelkomen iedereen graag in de winkel.

Actie: 3 voor 1

Kom kennismaken met Azad en zijn nieuwe team en profiteer van de aantrekkelijke 3-voor-1-actie. Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt een voucher om een derde bril cadeau te geven (vraag naar de voorwaarden in de winkel). Maak snel en eenvoudig een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar 010-4580168. De winkel is gelegen aan de Picassopassage 27 in Capelle aan den IJssel en is van maandag tot en met zaterdag geopend. 

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van 30 euro) en tot slot ontvang klanten een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij hun lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.