Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners


goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. Special voor deze gelegenheid verschijnt Het Kontakt - IJssel en Lekstreek vandaag -eenmalig- op een iets andere papiersoort. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze drukker, Janssen/Pers Rotatiedruk.

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt Mediapartners


Sinds maandag vrije inloop voor booster-prik in Capelle

capelle • Sinds maandag 17 januari is het mogelijk om zonder afspraak een boosterprik te krijgen in Sporthal Schenkel. De openingstijden van de vaccinatielocatie in Capelle zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur, en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. 

Mensen die niet in staat zijn om naar de priklocatie te komen, kunnen ook een afspraak maken om thuis een vaccinatie te krijgen. Dit kan alleen via de huisarts.


Zonnebloem Capelle zoekt nieuwe bestuursleden  

capelle • Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren. Bestuursleden ondersteunen en begeleiden hen hierbij. De Zonnebloem Capelle zoekt mensen die zich vrijwillig in deze functie willen inzetten. Meer info: www.zonnebloem.nl/capelle.