Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Klassiek Nieuwjaarsconcert in Van Cappellenhuis

Algemeen

CAPELLE • Met de hoop dat de horeca en cultuursector weer open mogen na de volgende persconferentie, organiseert het Van Cappellenhuis een klassiek Nieuwjaarsconcert.

Het concert, genaamd ‘Nieuwjaar langs de IJssel’, moet plaatsvinden op zaterdag 29 januari. Op het podium staat het semi-professionele ensemble “Klassiek op Zuid”, onder leiding van Miranda Rademaker. De hele wereld kijkt er naar: het nieuwjaarsconcert vanuit Wenen, met natuurlijk de muziek van Johan Strauss. Deze componist liet zich op zijn beurt ook graag inspireren door “wereldmuziek “. “Klassiek op Zuid” neemt u mee langs de Donau, van Weense wals tot Hongaarse czardas.

Enkele huisregels: in verband met de anderhalve meter-regel wordt het concert ingekort tot twee keer één uur. De tijden zijn van 19:00 tot 20:00 uur en van 21:00 tot 22:00 uur. Aanmelden kan via de website https://vancappellenhuis.nl/

Betaling vindt plaats op de avond zelf. Kaarten kosten 10,00 euro per persoon. Vrienden van het Van Cappellenhuis betalen 7 euro, jongeren tot 25 jaar 5 euro (incl. drankje).