• Jos Sollie.
• Jos Sollie. Foto: Aangeleverd
Ingezonden mededeling

Maas-De Koning: één loket voor al je mobiliteitswensen

Zakelijk 418 keer gelezen

REGIO • Maas-De Koning: een nieuwe en toch vertrouwde naam. Nieuw is de krachtenbundeling, vertrouwd zijn de namen van fusiepartners Maas Autogroep en M. de Koning Autobedrijven in de regio. Vertrouwd en nieuw, weerbaar en wendbaar, professioneel en persoonlijk. Begrippen die de dealerholding karakteriseren. 

Algemeen directeur Jos Sollie is gepokt en gemazeld in de wereld van automotive. Vanaf zijn negentiende heeft hij in zo’n beetje alle denkbare onderdelen van de branche gewerkt, bij verschillende bedrijven. Van verkoop en administratie tot zelfstandig dealer. In 2018 werd hij directeur van het voormalige M. de Koning B.V.. Met de recente fusie is Sollie medeaandeelhouder en algemeen directeur van Maas- De Koning B.V. “Door de krachtenbundeling zijn we wendbaar en weerbaar”, zegt Sollie. “Zo kunnen we beter de klappen van (mondiale) crises opvangen.”

Alles regelen voor klant

“Alle medewerkers zijn meegegaan naar de nieuwe organisatie. Beide fusiepartners zijn stevig geworteld, lokaal en regionaal. We hebben geen klantcontactcentrum met een chatbot, maar je kunt gewoon iemand op z’n vast 06-nummer bellen. Of gewoon in een van de vestigingen binnenlopen. Het uitgangspunt is dat we alles regelen voor onze klant. Sommige klanten komen al een halve eeuw bij ons.” 

Goede buur in regio

“We zijn trouw aan onze zes merken: Audi, Volkswagen, Seat, Cupra, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Maar wat betreft leaseauto’s kun je bij ons voor ieder merk terecht. We richten op ons klanten en andere partijen in de regio: we zijn een goede buur, dus.”

Alles rond auto’s

Met elkaar hebben we ruim honderd jaar ervaring in mobiliteit en we bieden een breed pakket rondom auto’s: Ontzorgen Plus. Dit gaat van autokoop, -huur en –lease, tot mobiliteitskaarten en laadpalen (zakelijk en privé). Er zijn nieuwe behoeftes (denk aan elektrificering) en wij voorzien in oplossingen. Dat komt ook door onze omvang: door de fusie zijn we groter geworden.”

Duurzaamheid

“Meebewegen is onze strategie: we spelen in op trends en ontwikkelingen. Klanten blijven altijd voorop staan. Zolang je meebeweegt met de wensen van de klant en niet investeert in dingen waar niemand op zit te wachten, dan kun je die toekomst wel aan als bedrijf. Duurzaamheid is een belangrijk thema. We doen mee met het Project Way to Zero dat binnen Volkswagen Groep is gestart. Dit project heeft tot doel om uiterlijk in 2050 in de gehele keten van fabrikant tot klant CO2-neutraal te opereren.

‘Succes met elkaar’

Maas-De Koning gaat de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Met elkaar gaan we de best denkbare diensten verlenen aan klanten. Met de nadruk op ‘met elkaar’; succes is altijd het resultaat van een goede samenwerking binnen een sterk en hecht team.”

Fusie
Met de recente fusie tot Maas-De Koning is een solide organisatie ontstaan met dertien dealervestigingen. Van daaruit worden alle volumemerken uit de Volkswagen Groep verkocht. Daarnaast bestaat de nieuwe holding uit twee schadebedrijven, lease- en verhuurmaatschappij, een tankstation en drie wasstraten in de Randstad. www.maasdekoning.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA-avond in Capelle over Europese verkiezingen Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente biedt Capellenaren hulp bij verduurzamen van woning Nieuws 12 uur geleden
• Fanuel Waandels: gewoon gelukkig bij vv Capelle.
Spits Fanuel Waandels op schot bij vv Capelle: 'Ik zit goed in m'n vel' Sport 8 mei, 18:10
• Jacolien en Erjan van der Linde.
De Weidetuin in Nieuwerkerk: verse, duurzame en lokale groenten Advertorial 8 mei, 15:55
Afbeelding
Algerabrug drie nachten dicht in beide richtingen Nieuws 8 mei, 14:08
V.l.n.r Jolanda, Cees en Lidy. Achter hen op de foto staat Lindsey.
Kapper Cees Labrie stopt na 50 jaar met zijn zaak: 'Tijd van komen en een tijd van gaan' Advertorial 8 mei, 11:50
Afbeelding
Column - Zoek de verschillen in budgetteren Nieuws 8 mei, 09:45
• De brandweer kijkt bij de kelderbox naar binnen.
Kelderbox met een luchtje: brandweer ontdekt lekkende motor 112 8 mei, 08:19