Afbeelding

Ook tweede wedstrijd KCC in Korfbal League gaat verloren

Sport 597 keer gelezen

CAPELLE • Ook de tweede wedstrijd in de Korfbal League eindigde voor KCC/CK Kozijnen in een nederlaag. Thuis tegen Blauw-Wit werd het afgelopen weekend 15-20 voor de gasten uit Amsterdam.

KCC begon het duel stroef en keek al binnen anderhalve minuut tegen een 0-2 achterstand aan. Die nadelige marge wist men in het verdere verloop van de partij geen moment om te buigen in een voorsprong. Sterker nog, na de 8-10 ruststand liep Blauw-Wit verder uit en was er vijftien minuten lang geen enkele Capelse score waar te nemen. De teller stopte uiteindelijk op 15-20.

Komende zaterdag krijgen de Capelse korfballers een nieuwe mogelijkheid om punten te pakken. Dan komt KZ/Keukensale.com om 19:30 uur op bezoek. Geen gemakkelijke tegenstander voor het team van de trainers Wassink en Ploeg. KZ is vastbesloten om in de top 4 te eindigen en boekte de voorbije weken de resultaten die die ambitie onderstrepen. Tegelijkertijd is KZ een mooie opponent om tegen te vlammen en de matige openingsweken naar de vergetelheid te spelen.