Afbeelding
Foto: H.J. vd Vaart

We12Sing en Lionsclub organiseren “Carols for Charity”

Algemeen 1.188 keer gelezen

CAPELLE • Het popkoor We12Sing verzorgt op maandag 19 december een muzikale avond samen met Lionsclub Capelle IJsselrijck. De opbrengst van deze “Carols for Charity” komt geheel ten goede aan circa 800 Capelse huishoudens met een laag inkomen. Zij kunnen traditiegetrouw in aanmerking komen voor een kerstpakket, bestaande uit ongeveer 30 levensmiddelen.

Deze avond vindt plaats in de St. Paulus’ Bekeringkerk (Merellaan 352) en begint om 20:15 uur, met inloop vanaf 19:30 uur. De kosten zijn 15,00 euro per persoon inclusief drankje. Het in 2009 opgerichte We12Singkoor onder leiding van dirigent Gertjan Essenstam presenteert een afwisselende concertshow onder begeleiding van de band Cloud Illusions. Het repertoire bestaat uit een selectie kerstliedjes en de voor het koor gebruikelijke, vlotte popnummers.

De Nederlandse band Cloud Illusions bestaat uit toetsenist Anko Wong, gitarist Martijn Ruisbroek, drummer Paul Scheepmaker, zangeres Marieke Kranenberg en bassist Gertjan Essenstam. De band is opgestart in 2020 tijdens de lockdown en zij spelen een genre ergens tussen pop en jazz. Ze vormen een muzikaal collectief met als basis de liefde voor mooie liedjes van toen en nu. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een hechte groep muzikanten met passie voor muziek. Elke muzikale uitdaging wordt met verve opgepakt.

Het wordt een gevarieerde moderne muzikale avond voor het Goede Doel. Het koor repeteert iedere maandagavond in de St. Pauluskerk in Capelle. Met inmiddels weer meer dan 60 leden heeft het koor de coronacrisis goed doorstaan. De blik is weer gericht op de toekomst en iedere week is het feest aan de Merellaan.

De jaarlijkse kerstpakkettenactie wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd door de serviceclubs Rotary en Lions, samen met de Capelse kerken. Op 14 en 15 december kunnen de personen om wie het gaat thuis een kerstpakket verwachten. De verenigde kerken bepalen wie in aanmerking komt voor het pakket. Lionsclub Capelle is op dit moment op zoek naar leden, bij voorkeur vrouwen. Zie ook https://capelle.lions.nl/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
College: 'Urgentie reparatie straatverlichting benadrukken bij netbeheerder' Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Twee workshops voor rouwenden bij Ondersteuningscentrum Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Vacare houdt christelijke meditatie-avonden in Schenkelkerk Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Potjes & Deksels op vrijdag bij Rechtstreexpunt in 's-Gravenland Algemeen 5 feb, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval rapen bij Hoeken tijdens Nationale Opschoondag Algemeen 5 feb, 09:06
Afbeelding
Echtpaar Veelo-Blom 60 jaar getrouwd Algemeen 4 feb, 15:00
Afbeelding
Knutselmiddagen bij speeltuin Kralingseveer Algemeen 4 feb, 11:30
Afbeelding
Lange celstraf geëist tegen Capellenaar vanwege wapenhandel 112 4 feb, 08:45