Afbeelding
Foto: H.J. vd Vaart

We12Sing en Lionsclub organiseren “Carols for Charity”

Algemeen 1.613 keer gelezen

CAPELLE • Het popkoor We12Sing verzorgt op maandag 19 december een muzikale avond samen met Lionsclub Capelle IJsselrijck. De opbrengst van deze “Carols for Charity” komt geheel ten goede aan circa 800 Capelse huishoudens met een laag inkomen. Zij kunnen traditiegetrouw in aanmerking komen voor een kerstpakket, bestaande uit ongeveer 30 levensmiddelen.

Deze avond vindt plaats in de St. Paulus’ Bekeringkerk (Merellaan 352) en begint om 20:15 uur, met inloop vanaf 19:30 uur. De kosten zijn 15,00 euro per persoon inclusief drankje. Het in 2009 opgerichte We12Singkoor onder leiding van dirigent Gertjan Essenstam presenteert een afwisselende concertshow onder begeleiding van de band Cloud Illusions. Het repertoire bestaat uit een selectie kerstliedjes en de voor het koor gebruikelijke, vlotte popnummers.

De Nederlandse band Cloud Illusions bestaat uit toetsenist Anko Wong, gitarist Martijn Ruisbroek, drummer Paul Scheepmaker, zangeres Marieke Kranenberg en bassist Gertjan Essenstam. De band is opgestart in 2020 tijdens de lockdown en zij spelen een genre ergens tussen pop en jazz. Ze vormen een muzikaal collectief met als basis de liefde voor mooie liedjes van toen en nu. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een hechte groep muzikanten met passie voor muziek. Elke muzikale uitdaging wordt met verve opgepakt.

Het wordt een gevarieerde moderne muzikale avond voor het Goede Doel. Het koor repeteert iedere maandagavond in de St. Pauluskerk in Capelle. Met inmiddels weer meer dan 60 leden heeft het koor de coronacrisis goed doorstaan. De blik is weer gericht op de toekomst en iedere week is het feest aan de Merellaan.

De jaarlijkse kerstpakkettenactie wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd door de serviceclubs Rotary en Lions, samen met de Capelse kerken. Op 14 en 15 december kunnen de personen om wie het gaat thuis een kerstpakket verwachten. De verenigde kerken bepalen wie in aanmerking komt voor het pakket. Lionsclub Capelle is op dit moment op zoek naar leden, bij voorkeur vrouwen. Zie ook https://capelle.lions.nl/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 7 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws gisteren
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04