• Jan den Breejen en Mariëtte Rustwat.
• Jan den Breejen en Mariëtte Rustwat. (Foto: Huub Lakerveld)

Feest bij uitbreidend Cito Autobedrijf

  •   keer gelezen

CAPELLE • Een feestje bij het Capelse Cito Autobedrijf is wel op z’n plaats; per 15 april heeft het bedrijf het Suzuki dealerschap in Capelle in handen. 


Mariëtte Rustwat, samen met haar man Jan den Breejen eigenaar van Cito, is blij met de komst van een tweede Japanse automerk naar hun showroom. “Suzuki is een mooi merk en voor ons een fantastische aanvulling naast Subaru. Het zijn beide merken die zich op basis van technisch kwaliteit onderscheiden. Wij zijn erg blij met Suzuki en naar mijn idee is het merk ook blij met ons. Het is een unieke kans die wij met beide handen hebben aangegrepen. Suzuki is Japans en vindt punten als kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid erg belangrijk. Daardoor zijn er veel raakvlakken met de kernwaarden die wij belangrijk vinden. 

“We hebben de afgelopen dagen al veel aanloop gehad van nieuwe klanten”, blikt Mariëtte terug op de eerste weken als officieel Suzuki-dealer. “We hebben al een flink aantal nieuwe Suzuki’s weten te verkopen. Er rijden een groot aantal Suzuki’s in onze regio; dat biedt ons veel nieuwe kansen op het gebied van verkoop en onderhoud.” De sleutel tot het succes van de eerste weken? Hard werken en veel persoonlijke aandacht voor de klanten. “Wij zijn een familiebedrijf en gaan voor een hoge klanttevredenheid waarbij we de klanten behandelen zoals we ook zelf behandeld willen worden.” 

Cito Autobedrijf is door de uitbreiding van Suzuki op zoek naar nieuw personeel. “We kunnen wel extra handen gebruiken, vooral in de werkplaats”, aldus Mariëtte Rustwat.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan