Wandelen met de Rotterdamse Wandelsport Vereniging en Radio Capelle.

  •   keer gelezen

Op zaterdag 17 en zondag 18 december wordt door de Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) voor de 20 keer de Capelse Tweedaagse georganiseerd. De afstanden waarvoor kan worden ingeschreven zijn de 5-10-15-25 of 35 km en een groot deel van de wandelingen is op Capels grondgebied.
Meer informatie over deze wandeltocht, het startpunt en de starttijden, kunt u vinden op de site www.rotterdamsewandelsportvereniging.nl

In het programma Hitland Magazine op Radio Capelle, iedere woensdag live te beluisteren tussen 14.00 en 16.00 uur via de kabel, internet of FM, werd aan deze wandel tweedaagse aandacht besteed. Op de site van Radio Capelle, kunt u een podcast terugluisteren met daarin meer informatie over de tweedaagse wandeling.

U kunt via Radio Capelle voor 2 gratis kaarten aan de Wandeltocht in aanmerking komen. Daar moet u wel wat voor doen!!!
Stuur een mail naar hitlandmagazine@radiocapelle.nl en vertel hierin in maximaal 100 woorden waarom u graag in Capelle aan den IJssel en omgeving zou willen wandelen en deelnemen aan deze wandeltocht. Er zijn door de RWV totaal 20 gratis kaarten aan Radio Capelle vrijkaarten beschikbaar gesteld, dus wees er snel bij want op is op!! Winnaars van de vrijkaarten ontvangen voor 10 december bericht.


Radio Capelle zal in het weekend van 17 en 18 december op een van beide dagen uitgebreid aandacht aan dit evenement besteden!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan