(foto: Welzijn Capelle)
(foto: Welzijn Capelle)

Enthousiast testpanel website Welzijn Capelle

21 dec, 16:15 Algemeen 0 keer gelezen

CAPELLE - Dinsdag 20 december jl. heeft een kritisch testpanel in internetcafé Schenkel de nieuwe website van stichting Welzijn Capelle getest. Het panel bestond uit tien Capellenaren, vrijwilligers en medewerkers van de nieuwe stichting. De opmerkingen van het testpanel worden meegenomen bij de ontwikkeling van de website www.welzijncapelle.nu die per 1 januari online gaat.

Per 1 januari 2017 bundelen Buurtkracht, Buurtmoeders, het Eropaf-team, vluchtelingenwelzijn en cliëntondersteuning hun krachten. Zij gaan samen verder onder de naam: stichting Welzijn Capelle. De stichting bouwt voort op het succes van het wijkgericht werken van Buurtkracht en het Eropaf-team.

Een nieuwe website
Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Welzijn Capelle organiseerde een testpanel om de website te bekijken en te beoordelen op vorm en gebruiksvriendelijkheid. Het 10-koppige panel ging voortvarend aan de slag om alle aandachtspuntjes en onduidelijkheden aan het licht te brengen. “Wij zijn erg blij met alle inbreng!”, zegt communicatieadviseur Léonie Wijnen. “Het testpanel heeft een frisse blik en weet zich goed in te leven in de Capellenaar. Dat is tenslotte waar het om gaat. Voor hen moet de website duidelijk zijn.”

Internetcafé Schenkel
Het testpanel kon gebruik maken van de voorzieningen van Internetcafé Schenkel, Bongerd 8. Bij het internetcafé kunnen bewoners iedere dinsdag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur terecht voor computerles en informatie over onder andere sociale media, computerveiligheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10