Foto:

Maak kans op meet & greet met 3JS

  •   keer gelezen

Capelle - Vorig seizoen was hun kerstshow op kerstavond in het Isala Theater een enorm succes. Daarom komen de drie troubadours uit Volendam dit jaar weer speciaal op kerstavond (zaterdag 24 december) terug naar Capelle aan den IJssel.


Acoustic Christmas is een intiem kerstconcert. Geen toeters en bellen, geen Mariah Carey, maar een kleine akoestische band, het sfeervolle podium van het Isala. Met het traditionele kerstrepertoire van onder anderen Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, The Cats en natuurlijk van de 3JS zelf. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechnieken van de drie troubadours uit Volendam komen in dit prachtige kerstconcert meer dan ooit tot hun recht. En wat het nog bijzonderder maakt: iedereen met een kaartje maakt kans op een meet & greet met de 3JS! Zaterdag 24 december 20.15 uur, grote zaal.

Een paar dagen later, maandag 26 en dinsdag 27 december, komt Jon van Eerd naar het Capelse theater. De koning van de humor is terug met zijn gloednieuwe komedie ‘Harrie let op de kleintjes’. Maandag 26 december is reeds uitverkocht, maar voor dinsdag zijn nog kaarten verkrijgbaar. In de voorstelling Harrie let op de kleintjes gaat Jon van Eerd zijn alter-ego Harrie Vermeulen op een tweeling passen en dat loopt helemaal in de soep…

Meer informatie via www.isalatheater.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten