De verleiders staan met 'Stem Kwijt' in het Isala Theater op 30 september. (Foto: Joost de Haas)
De verleiders staan met 'Stem Kwijt' in het Isala Theater op 30 september. (Foto: Joost de Haas)

De theatersfeer in Isala kun je alvast proeven op festivals

Algemeen 39 keer gelezen

Capelle - Het theaterseizoen is ten einde, maar de komende maanden is er op festivals genoeg theater te beleven: men krijgt voorproefjes te zien en te horen van culturele pareltjes die komend seizoen ook in het Isala Theater te zien zijn. Goede muziek, artistieke acts en interessante artiesten. Snuif alvast sfeer en proef van het culturele aanbod van komend theaterseizoen op ander andere De Parade en Zwarte Cross.

Zo treden onder anderen Alink & Plukaard, Alex Klaasen, Ellen ten Damme, K’BAM, Marijn Brouwers, Rundfunk, Wëreldbänd en Conny Janssen Danst op tijdens De Parade: Het rondreizende theaterfestival dat vanaf 23 juni in Rotterdam begint en via Den Haag en Utrecht op 27 augustus uiteindelijk in Amsterdam eindigt. Op Zwarte Cross kan met genieten van André Manuel, maar ook van Martijn Koning die momenteel te zien in als sidekick in RTL Late Night. Beide cabaretiers maken met hun grappige verhalen, vermakelijke sketches en humoristische observaties het festival in Lichtenvoorde (Gelderland) onveilig. Mocht een bezoek aan een festival er niet in zitten, dan zijn op de website van het Isala Theater vele filmpjes, recensies en foto’s te bekijken zodat men toch alvast een beetje van de sfeer kan proeven. In september begint het nieuwe theaterseizoen. Herman van Veen is donderdag 14 en vrijdag 15 september de eerste professionele artiest van het nieuwe seizoen. Zaterdag 16 september wordt het theaterseizoen officieel geopend met het Isala Stadsbal waar men kan swingen bij K’BAM en kan discodansen op rollerskates. Meer informatie is te vinden op www.isalatheater.nl.

Tip: De Verleiders: Stem kwijt

Na succesvoorstellingen als Casanova’s van de vastgoedfraude en Door de bank genomen, komen De Verleiders zaterdag 30 september terug naar het Isala met een nieuwe komedie: Stem kwijt. In het stuk stellen De Verleiders op hun bekende scherpe, maar humoristische wijze de democratie aan de orde. Volgens hen werkt deze niet meer of heeft misschien nooit gewerkt. Politici blijken de slippendragers van multinationals en banken. En dat terwijl wij staan voor grote ingewikkelde vraagstukken als migratie en het klimaatprobleem. De verkiezingen, het feest van de democratie, werden discussies over non-issues, opgestookt door de media. Maar hoe moeten we dan verder?

De voorstelling van De Verleiders kun je op zaterdag 30 september bekijken in de grote zaal van het Isala Theater. Aanvang 20.15 uur. Kaarten kostenentree 29,50 euro (CJP / 65+ 28,00 euro).

www.isalatheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 11 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10