Katell Chevalier betreedt het podium van het Isala Theater met een eerbetoon aan de Franse grootheden Jacques Brel en Stromae.
Katell Chevalier betreedt het podium van het Isala Theater met een eerbetoon aan de Franse grootheden Jacques Brel en Stromae.

Met hele gezin naar Isala en eerbetoon van Katell Chevalier

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle - Het theater is een magische wereld vol avontuur, waar van alles te doen en te beleven is. Daarom biedt het Isala naast het reguliere aanbod ook voorstellingen die gericht zijn op de jongere theaterbezoekers, zoals familievoorstellingen en Peuterkleuter Ochtenden. Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk een knutselworkshop te boeken. Kom naar het Isala en bewonder onder anderen Dummie de Mummie, Kleine Beer, Tina en Hans & Grietje.

Dummie de mummie is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten, maar zondag 15 oktober maakt Dummie de Mummie een uitstapje naar het Isala en schittert op het grote toneel. Mocht er zondag 1 april brand uitbreken in het Isala, dan is daar gelukkig Brandweerman Sam om het vuur te blussen. Zondag 11 maart komen Sita, Fien en Teun naar het Isala om alles te vertellen over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van onder andere de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) brengen Buurman & Buurman zondag 17 december tot leven in de musical A JE TO! ‘Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Hans & Grietje verruilen zondag 22 april het snoephuisje voor het Isala.

Volledig overzicht

Dit is slechts een greep uit het aanbod familievoorstellingen. Kijk voor meer informatie en het volledige overzicht op www.isalatheater.nl.

Isala Tip

Katell Chevalier, bekend van haar overweldigende optredens bij The Voice of Holland, betreedt het podium van het Isala Theater met een muzikaal eerbetoon aan de Franse grootheden Jacques Brel en Stromae. Beiden maken muziek waar men niet om heen kan: maatschappij kritisch, opzwepend en ontroerend. Katell zorgt voor een unieke fusie: de elektronische elementen van Stromae klinken door in de klassiekers van Brel en de oude chansons weerklinken in haar versies van de moderne hits van Stromae. Een muzikaal intermezzo dat geheel op eigen wijze in een nieuw jasje wordt gestoken. Katell toont met deze muzikale fusie aan dat zij de joie de vivre van het Franse levenslied op unieke wijze ten gehore kan brengen.

Het optreden van Katell Chevalier is op donderdag 5 oktober om 20.15 uur in de grote zaal, entree kost 23,50 euro(CJP / 65+ 22,00 euro).

Meer info over de voorstellingen tijdens het komende theaterseizoen in Isala vind je op de website www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 19 uur geleden
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws gisteren
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50