Afbeelding

Kinderen IJsselkids verrassen bewoners Rijckehove

Algemeen 36 keer gelezen

Capelle - Op donderdag 6 juli brachten de kinderen van kindercentrum Neverland en BSO Het Lachhotel een bezoek aan de bewoners van verzorgingstehuis Rijckehove. Een bezoek met een heel bijzondere reden. De kinderen kwamen de ouderen namelijk een zelfverdiende verrassing brengen. 

Zomerfeest
Op 28 juni organiseerde de locaties een zeer succesvol zomerfeest. Tijdens het zomerfeest werden er diverse activiteiten georganiseerd. De kinderen hadden bedacht de opbrengst daarvan, een geweldige 240 euro, te willen  besteden aan leuke cadeaupakketten voor de ouderen van Rijckehove.

Emotioneel
Donderdag 6 juli mochten de kinderen langs bij de bewoners om hen te verrassen met de zelfverdiende en –uitgezochte cadeaupakketten. Het pakket bestond uit vijf mooi opgemaakte plantenpotten en vijf pakketten met verzorgingsproducten.

De bewoners hadden voor iets lekkers te eten en drinken gezorgd. Ze waren enorm verrast, onder de indruk en zelfs geëmotioneerd door de mooie cadeaupakketten. Na de zomervakantie komt er een vervolg van deze mooie ontmoeting die als zeer waardevol is ervaren.  

Over IJsselkids
IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. IJsselkids is HKZ gecertificeerd. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen. 

IJsselkids is onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Ze delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kan IJsselkids alle aandacht richten op de opvang van het kind. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 10 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10