De Pubquiz van 't Schooltje wordt gehouden op vrijdag 21 oktober vanaf 20.00 uur. Teams van drie tot vijf deelnemers vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 euro per team via info@buurthuis-schooltje.nl of tel. 06-40046727.
De Pubquiz van 't Schooltje wordt gehouden op vrijdag 21 oktober vanaf 20.00 uur. Teams van drie tot vijf deelnemers vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 euro per team via info@buurthuis-schooltje.nl of tel. 06-40046727. Foto: WJ Monsieurs

Pubquiz voor het goede doel in Capelle!

Algemeen 39 keer gelezen

Capelle - Steun het goede doel: doe mee met de pubquiz voor School of Justice. Op 23 november a.s. organiseert Soroptimist Club Rotterdam een pubquiz om geld in te zamelen voor School for Justice. Met dit geld kan de School for Justice meisjes, die met het geld van de eerdere succesvolle actie Free a Girl uit de kinderprostitutie zijn bevrijd, opleiden tot advocaat of officier van justitie zodat deze meisjes én andere meisjes kunnen helpen én zelf een betere toekomst krijgen. De pubquiz is bij Sportclub Sparta in Capelle aan den IJssel.

Hoe, wat en waar

De pubquiz vindt plaats op donderdag 23 november vanaf 20.00 uur bij Sportclub Sparta in Capelle aan den IJssel. Voor 120 euro krijgen deelnemers een tafel voor maximaal 6 personen en een avond vol plezier. Aanmelden kan via pubquizsoroptimisten@gmail.com. Deelnemers hebben én een leuke avond met elkaar, én steunen hiermee het goede doel.

De Pubquiz

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 a 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquizgarant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen “voor gek staan”: je speelt in een team, en je zult zien dat iedereen zijn of haar steentje zal bijdragen in het beantwoorden van de vragen. Kortom, een gezellig avondje uit!

Soroptimist international club Rotterdam

Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Zowel de Pubquizmaster als Sparta werken belangeloos mee aan deze avond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 9 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws gisteren
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10