Mevrouw C.T. Chan-Li ontving haar Koninklijke onderscheiding. Meer foto's van de gedecoreerden zijn terug te vinden op www.ijsselenlekstreek.nl. (Foto: Jan van der Arend)
Mevrouw C.T. Chan-Li ontving haar Koninklijke onderscheiding. Meer foto's van de gedecoreerden zijn terug te vinden op www.ijsselenlekstreek.nl. (Foto: Jan van der Arend) Foto: Jan van der Arend

Het regende lintjes in Capelle

Algemeen 45 keer gelezen

Nadat Teuni van Wijngaarden eerder al was onderscheiden, zie verderop in de krant, was het afgelopen week de beurt aan nog eens tien Capellenaren die in het zonnetje werden gezet tijdens de lintjesregen 2018. In het Isala Theater reikte burgemeester Peter Oskam tijdens persoonlijke bijeenkomsten de bij de koninklijke onderscheiding horende versierselen uit aan de gedecoreerden.

Capelle - De heer A. Nell werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn diverse functies binnen de Protestantse wijkgemeenten Schenkel. De heer J. Schmets werd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau verklaard om zijn diverse functies bij de Stichting Capelse Festiviteiten en buurtcentrum De Trefhoek zoals Koningsdag en de jaarlijkse Sinterklaasintocht.

Mevrouw E.L.M. De Kok ontvangt haar Koninklijke onderscheiding voor haar functies bij De Zonnebloem waar zij dit jaar precies 25 jaar vrijwilligerswerk voor doet. De heer J.J. Vervloet werd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor bestuurswerk voor de Hollandse Vereniging voor Genealogie ‘Ons Voorgeslacht’.

Mevrouw C.T. Chan-Li ontving haar Koninklijke onderscheiding onder meer voor haar bestuurswerk voor de Stichting Chun Pah Rotterdam waarvan zij sinds 2011 voorzitter is. Mevrouw C. van Oosterhout kreeg haar Koninklijke onderscheiding voor haar onbezoldigde functie als onderwijsassistente op de Montessorischool in Capelle. Werk dat zij al 35 jaar doet.

De heer T. Vogelaar werdLid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn inzet en functies bij de Daniel den Hoed Kliniek. Mevrouw P. Lander ontving haar Koninklijke onderscheiding voor haar rol bij het hospice Pallieterburght en de Stichting Pallieter. De heer P. Draaisma werd Koninklijke onderscheiden vanwege zijn rol als bestuursvoorzitter van het IJsselland Ziekenhuis en zijn betrokkenheid bij de Stichting Pallieter.

Michiel Grauss kreeg in de Ontmoetingskerk zijn Koninklijk onderscheiding voor zijn jarenlange inzet binnen de Capelse politiek, als raadslid voor de Capelse ChristenUnie. Grauss was 16 jaar fractievoorzitter en commissievoorzitter.

De heer Draaisma
De heer Nell
De heer Vervloet
De heer Vogelaar
De heer Schmets
De heer Graus
Mevrouw De Kok
Mevrouw Lander
Mevrouw van Oosterhout
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 8 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws gisteren
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10