Zo voert het Nationaal Jeugd Musical Theater zondag 11 november Kruistocht in spijkerbroek op voor kinderen vanaf zeven jaar. (Foto: Joris van Bennekom)
Zo voert het Nationaal Jeugd Musical Theater zondag 11 november Kruistocht in spijkerbroek op voor kinderen vanaf zeven jaar. (Foto: Joris van Bennekom) Foto: Joris van Bennekom

Theater in de middag bij het Isala

Algemeen 41 keer gelezen

Capelle - In het Isala Theater zijn geregeld films, familievoorstellingen en andere voorstellingen in de middag te zien. Het is licht buiten als bezoekers aankomen bij het theater en voordat het donker en koud is, zijn ze alweer thuis. Kortom, een Isala Afternoon zorgt dat bezoekers ook overdag een heerlijk ontspannen theaterbeleving kunnen ervaren. Sinds begin 2018 vertoont het Isala niet alleen films op dinsdagavond, maar ook zo vaak mogelijk in de middag. Het aanbod wordt per maand bekendgemaakt op de website. In september zijn dat The Guernsey literary society en Den skyldige (The guilty). Wat ook alvast gepland staat, is de Oscarfilm met high wine op dinsdagmiddag 12 maart.

Zondagmiddag is er van alles. Van een literaire middag en de psychologische theaterthriller Judas tot de opera Tosca en het kerstconcert van de 3JS. Theaterbezoekers hebben na afloop van deze voorstellingen de avond nog lekker voor zichzelf voor er weer een werkweek begint.

Voor wie (klein)kinderen heeft, biedt Isala Afternoon een leuke bezigheid op de zondagen met een mooie korting voor kinderen bij musicals of familievoorstellingen. Er is voor elke leeftijd wel iets leuks. Zo voert het Nationaal Jeugd Musical Theater zondag 11 november Kruistocht in spijkerbroek op voor kinderen vanaf zeven jaar, naar het beroemde boek van Thea Beckman. Masha en de Beer, bekend van televisie, komen zondag 17 februari naar het Isala. Kinderen vanaf twee jaar mogen na afloop met hen op de foto én kunnen een leuke workshop boeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 7 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws gisteren
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04