Adriana Rozenblad: wéér een NK-titel. (Foto: PR)
Adriana Rozenblad: wéér een NK-titel. (Foto: PR) (Foto: PR)

NK-eremetaal voor zussen Rozenblad

  •   keer gelezen

Capelle - De Capelse zussen Adriana en OIlivia Rozenblad hebben met succes deelgenomen aan het jeugd-NK Karate alle stijlen.


Adriana Rozenblad was er het hele toernooi op gebrand haar nationale jeugdtitel in de categorie 10-11 jaar te prolongeren. De voor Unity99 uitkomende karateka kende een voorzichtige en berekenende start, maar kwam gaandeweg de rondes steeds meer los. Na een aantal gewonnen partijen moest ze in de finale uitkomen tegen een clubgenootje. Het werd een mooie wedstrijd die Adriana Rozenblad met een serie fraaie technieken op knappe wijze won. Gevolg was dat ze zich opnieuw nationaal jeugdkampioen mag noemen, een persoonlijk succes dat ze voor de vierde achtereenvolgende keer liet noteren en duidelijk maakt dat de jonge Capelse over veel talent beschikt.
ok haar zusje Olivia kwam met een prijs thuis. Na een wat ongelukkige toernooistart kwam ze steeds beter in haar ritme. Dat leidde uiteindelijk tot brons in de categorie 8-9 jaar. Ook Unity99 kon terugkijken op een geslaagd NK. De vereniging won het medailleklassement.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten