Afbeelding

Gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel dankzij Ton Stam

Algemeen 67 keer gelezen

Regio - Eten met gemak breidt haar bezorggebied per januari uit met Ton Stam, afkomstig uit Dordrecht. Ton verovert daarmee direct een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, ‘s-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen.

Ton: “Door mijn ervaring als kok weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd, ook als er sprake is van een dieet”. Na lang als kok te hebben gewerkt is Ton de laatste tien jaar als teamleider van een brasserie in een woon- en zorgcentrum werkzaam geweest. Maar sinds januari is de enthousiaste Ton zijn eigen onderneming in de maaltijdbezorging begonnen. “Door de vele veranderingen in de zorg moeten ouderen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door die veranderingen kreeg ik het idee om iets zelf te ondernemen en ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken bij Eten met gemak. Door het leveren van de verse maaltijden wil ik de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten”, vertelt Ton.

De klanten krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Ton.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 19 uur geleden
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws gisteren
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50