Warung IENGIE en Brownies&downieS Capelle verkozen tot ‘Leukste Restaurants’

  •   keer gelezen

Capelle - De stemmen zijn geteld. Warung IENGIE en Brownies&downieS Capelle aan den IJssel zijn door het publiek verkozen tot de Leukste Restaurants van gemeente Capelle aan den IJssel.

Op 15 april aanstaande ontvangen beide restaurants uit handen van Miss Nederland de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam. Er staan bubbels klaar en de DJ’s van Radio 538 maken het feest compleet. De presentatie is in handen van Kim Kötter.

Gasten die stemden op de genomineerde restaurant konden cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. De titels in de gemeenten zijn zeer waardevol voor restaurants omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren. Op 15 april krijgen de restaurants te horen of ze verkozen zijn tot het best gewaardeerde of meest populaire restaurant van de gemeente Capelle aan den IJssel. Ook worden dan de provinciewinnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt.

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en MKB Innovatie Top100 Publieksprijs.

Meer informatie op: www.restaurantverkiezing.nl

Restaurants die volgend jaar aan de verkiezing willen deelnemen kunnen zich nu al aanmelden via: https://www.restaurantverkiezing.nl/aanmelden.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten