Vier keer Yoga in de zomervakantie. Met mooi weer buiten in het parkje, anders binnen. Opgave vooraf is verplicht in verband met zaalhuur en kan via: zielekaarten@gmail.com.
Vier keer Yoga in de zomervakantie. Met mooi weer buiten in het parkje, anders binnen. Opgave vooraf is verplicht in verband met zaalhuur en kan via: zielekaarten@gmail.com.

Wat is er te doen in Capelle?

Algemeen 38 keer gelezen

Donderdag
18 juli

10.30 Zomer Yoga Vier keer Yoga in de zomervakantie. Met mooi weer buiten in het parkje, anders binnen. Opgave vooraf is verplicht in verband met zaalhuur en kan via: zielekaarten@gmail.com.
Sporthal De Lijster, Lijstersingel 20

17.30 Mosselavond De traditionele Mosselavond bij Restaurant ‘t Hooghe Water.
‘t Hooghe Water, Groenedijk 48

Zaterdag
20 juli

16.00 TOC Open Toernooi Het gezelligste toernooi wordt gehouden van 20 t/m 28 juli op Tennispark ‘t Hooghe Dorp. Zorg dat je erbij bent! Aanvang iedere dag om 16.00 uur.
Tennispark ‘t Hooghe Dorp, Groenedijk 48

Dinsdag
23 juli

19.45 Klaverjassen Iedere dinsdagavond is er klaverjassen in de Trefhoek. Je kunt gewoon binnenlopen en als als je wilt meedoen kan dat ook. Er is geen lidmaatschap voor nodig en er wordt gespeeld voor waardebonnen te besteden bij AH. Bovendien is er een tombola met leuke prijsjes. “Bij ons is gezelligheid troef.” Kom dus gewoon even langs of voor info stuur een mail naar siebepieterdeboer@gmail.com
Buurthuis de Trefhoek, Schermerhoek

Woensdag
24 juli

10.00 Bakkie in de Buurt (Wijkpunt Torenhof) Voor bewoners uit Middelwatering het wekelijks bakkie in de buurt op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Inloop voor ontmoeting, een spelletje of vragen over zorg en welzijn. Ook voor een simpele vraag over uw computer of mobiel. Gratis activiteit met koffie/thee en wat lekkers, vooraf aanmelden niet noodzakelijk, u kunt gezellig binnenlopen. Informatie 010-751 55 00.
Wijkpunt Torenhof, Torenhof 1

10.00 Zomeractieweken Kennismaken met de Bewust Ondernemende Vrouwen van BOV Zuidplas bij De Vrije Ruimte Nieuwerkerk aan den IJssel Vanaf 18 juli kunnen mensen in de regio Zuidplas op zeven zomerse donderdagen kennismaken met de expertise van de leden van de Bewust Ondernemende Vrouwen van BOV-Zuidplas. Alles onder het motto: Een dagje vakantie in de vakantie. Zij laten iedereen graag laagdrempelig kennis maken hun werk en hun passie. Zoals onder andere wandelcoaching, stemexpressie, massage, Tarot, bewuste ademhaling, Quantum Touch en yoga.. Alle activiteiten zijn gericht op ontspanning, vermindering van stress en bewustwording. Er is een ruime keus in groepsactiviteiten en individuele sessies Alles voor een speciaal zomervakantie tarief. Een compleet overzicht van de activiteiten staat op bewustondernemendevrouwen.nl/agenda/zomeractieweken. Daar kun je ook aanmelden. Locatie: BOV huis, Westringdijk 51, Nieuwerkerk ad IJssel
BOV Huis, Westringdijk , Nieuwerkerk 51

Binnenkort
In Capelle

Spreekcursussen Engels, Spaans en Italiaans starten in september. Voor de groepscursussen zijn er nog plaatsen vrij op diverse taalniveaus. Locatie: De Hoeksteen - Rivierweg 15 - Capelle a/d IJssel. Stap voor stap leert u in de taal spreken of vlotter communiceren. Doel: Binnen een half jaar is uw Engels, Spaans of Italiaans op behoorlijk spreekniveau! U kunt u inschrijven of informatie opvragen via: www.eurotaal.com. Of stuur een mail naar: info@eurotaal.com Ook mogelijk, bel voor informatie met studieadviseur Laurens ‘t Hart - 0653 317 615

eurotaal.com

Ook een activiteit vermelden? Plaats het direct via:

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 20 uur geleden
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50