Afbeelding

Gratis kinderopvang in Capelle tijdens Black Friday-weekend

Algemeen 41 keer gelezen

Capelle - Een cadeau voor ouders en hun kinderen tijdens het Black Friday-weekend. Kindercentrum De Zevensprong in Capelle aan den IJssel vangt op zaterdag 30 november kinderen gratis op. Zo kunnen ouders op hun gemak shoppen of lunchen. En daarbij denken ze ook aan de voedselbank.

Werk dat nog af moet voor het einde van het jaar, cadeaus of boodschappen kopen voor de feestdagen: het zijn drukke maanden. Bij IJsselkids geven ze om die reden kinderopvang cadeau tijdens het Black Friday-weekend. Alle kinderen tot dertien jaar zijn op zaterdag 30 november van harte welkom op Kindercentrum De Zevensprong in Capelle aan den IJssel. Daar zorgen de pedagogisch medewerkers voor een leuk feestje, lekker eten en uitdagende activiteiten. De jongste kinderen kunnen een middagdutje doen. Ondertussen vermaken de ouders zich met waar ze zelf zin in hebben.


Op deze bijzondere dag zijn alle kinderen welkom. Dus ook niet-klanten van IJsselkids. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes kunnen dus allemaal mee. De opvang is die dag gratis. Aanmelden kan op www.swkgroeppas.nl.


De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom verzamelt de kinderopvang die dag houdbare voedingsmiddelen voor de voedselbank. Op de locaties staat deze dag een krat. Wie wil, kan een bijdrage leveren.

Over IJsselkids

IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids biedt een belevenis voor elk kind en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 10 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10