Mevrouw Van Beesd (AH), Paul van den Eijnden (Leergeld Hollandsche IJssel).
Mevrouw Van Beesd (AH), Paul van den Eijnden (Leergeld Hollandsche IJssel). (Foto: )

Albert Heijn De Terp steunt Stichting Leergeld

  •   keer gelezen

Capelle aan den IJssel - Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft op dinsdag 17 december een mooi bedrag van € 314,85 gekregen uit handen van mevrouw Van Beesd, teamleider van Albert Heijn De Terp.


Het bestuur van Stichting Leergeld had een verzoek gedaan om in aanmerking te komen voor de statiegeldactie van Albert Heijn De Terp. Bij de automaat voor de lege flessen staat een verzamelbox waar klanten hun statiegeldbonnetje in kunnen doen om het goede doel te steunen. Albert Heijn De Terp heeft in oktober en november Stichting Leergeld deze gelegenheid geboden.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, kosten voor een schoolreis als aanvulling op de gemeentelijke regeling of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Voor meer informatie: zie de website www.leergeldijssel.nl.

Het bestuur is niet alleen Albert Heijn dankbaar maar zeker ook alle klanten die met hun statiegeldbonnetje een bijdrage hebben gegeven!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten