Foto:

Sinterklaas in Alexandrium Shopping Center

  •   keer gelezen

Rotterdam - Dit jaar geen intocht van Sinterklaas in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Maar de Sint is de kinderen niet vergeten en gaat drie zaterdagen online op de social media pagina’s van het overdekte winkelcentrum.


Voorgaande jaren konden families altijd genieten van het Sinterklaasfeest in Alexandrium Shopping Center. Bestaande uit een Sinterklaasintocht, de meet & greet fotomomentjes met de Sint en pieten, het knutselen van de schoentjes en mijters, een pietendiploma halen, de muziekoptredens en het zetten van een schoentje. 

Dit jaar heeft het Sinterklaasfeest wegens corona een andere invulling gekregen. Sinterklaas is dit jaar genoodzaakt om thuis te werken, maar hij is zeker de kinderen in Rotterdam en omstreken niet vergeten. Speciaal voor de kleinste bezoekers van het overdekte winkelcentrum gaat Sinterklaas dit jaar drie zaterdagen online op de social media pagina’s van Alexandrium Shopping Center. Via Facebook en Instagram is er dan toch nog een viering van het Sinterklaasfeest mogelijk. 

Kinderen hebben via een online oproep vragen en wensen in kunnen sturen voor de Sint. Zaterdag 21 november gaat de Sint deze vragen en wensen beantwoorden op social media. Op de twee zaterdagen die volgen, 28 november en 5 december, gaat Sinterklaas een verhaaltje voorlezen voor de kinderen. Dit zijn Sinterklaasverhaaltjes uit nieuwe boekjes in samenwerking met Bruna en Primera, die de komende weken ook te winnen zijn via de social media pagina’s. Sinterklaas nodigt iedereen graag uit om te kijken naar de filmpjes op de social media pagina’s van Alexandrium Shopping Center (#alexandriumsc). 

Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc

Instagram: alexandriumsc of https://www.instagram.com/alexandriumsc/

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten