Alle medewerkers van het Isala Theater wensen de lezers van deze krant een mooi en gezond 2021 toe!
Alle medewerkers van het Isala Theater wensen de lezers van deze krant een mooi en gezond 2021 toe! (Foto: )

Het Isala Theater kijkt al uit naar 2021

  •   keer gelezen

De toespraak van de premier op maandag 14 december zorgt ervoor dat het Isala Theater net als alle theaters in ieder geval tot en met dinsdag 19 januari gesloten is. De verkoop voor de Isala Lichtpuntjes en de films die in januari op het programma stonden, wordt voorlopig uitgesteld. Door theatertips voor thuis te geven, brengt het Isala tóch lichtpuntjes de komende tijd.


Capelle aan den ijssel - Hopelijk is in 2021 steeds een beetje meer mogelijk na deze korte ‘winterstop’. De voorstellingen en films worden gewoon even in de ijskast gezet om ze daarna alsnog op het programma te zetten. De medewerkers van het Isala kijken nu al uit naar dat moment, want ook op 1,5 meter afstand is het leuk om dertig bezoekers een mooie theaterervaring te kunnen bezorgen.

Fotografeer de woonkamer

Maar tot het zover is dus theatertips voor in de woonkamer, goed voor uren online vermaak met voorstellingen, podcasts, muziek en meer van artiesten die geregeld in het Isala staan. Nieuwe tips worden via de nieuwsbrief, Facebook en Instagram bekendgemaakt. Wie een foto van zijn woonkamer naar publiciteit@isalatheater.nl stuurt, ziet deze misschien wel terug in de compilatiefoto van allerlei woonkamers.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten