Artikelen in deze editie

Capellenaar (22) komt om bij ongeval in Rotterdam-Zuid

IJsselland zet covid-prikken tot 22 april

capelle • Tegen 2030 moeten er op de drukste lijnen van het Rotterdamse metronetwerk meer metro’s gaan rijden. Daartoe behoort ook lijn C tussen Capelsebrug en Hoogvliet.

CAPELLE • De 33 (voorlopige) nieuwe raadsleden zijn op woensdagavond 30 maart geïnstalleerd door burgemeester Peter Oskam in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel. Hij ging daarbij onder meer in op de rol van de lokale politiek en diens verantwoordelijkheden.

capelle • Byewaste gaat diens ophaalservice in Capelle uitbreiden. Capellenaren kunnen nu ook hun afgedankte matrassen laten ophalen.

Stichting Buurtcentra organiseert trip naar Walibi

Capelse pianistes winnen prestigieuze prijzen

Rusland en Wit-Rusland geweerd bij World Police and Fire Games 2022

capelle • Zaterdagmiddag 2 april knipte onder het toeziend oog van tientallen leden en anderen de Capelse sportwethouder Henriëtte Westerdijk het toegangslint van de twee nieuwe padelbanen door.

Avondvierdaagse in Capelle-West

Weer korfbalkamp KCC

Foodmarkt Stads-plein uitgesteld

Kopje Kunst over Delfts Blauw

Het is weer bijna marathonweekend

capelle • Naaimachineprobleem? Kom op donderdag 7 april naar het Repair Café in De Fluiter in Capelle. De naaimachinemonteur is aanwezig van 14:00 tot 16:30 uur.

Actie KCC levert 300 euro op voor Oekraïne

Nieuwe wandelgroep actief in Capelle

'Festen' vertaald naar theaterstuk

woensdag 6 april

Fotoreportage Verrassend witte 1 april

CKC pakt de punten mee uit Zoetermeer

CVV Zwervers houdt het heel spannend

capelle • Over de eerste seizoenshelft kan Cady'73-basketballer Riccardo den Uijl kort zijn. Nul punten. Deel 2 verloopt echter aanmerkelijk beter.

capelle • ACZ behoort al jaren tot de top van het nationale synchroonzwemmen. En dat geldt ook voor Manolya Yapar. De 20-jarige Capelse maakt deel uit van het gouden NK-team.