woensdag 6 april

Theaterles in KinderLab Middelwatering
15:15-16:15, Capelle aan den IJssel, KinderLab Middelwatering, Reigerlaan 66
Iedereen die altijd al mee wilde spelen in een echte musical of willen acteren in een film of serie kan zich opgeven. Juf Asmara laat de kinderen kennismaken met de theaterwereld, en werkt met hen toe naar een echt optreden op een echt toneel. Aanmelden via https://www.welzijncapelle.nu/.

vrijdag 8 april

Lisa Ostermann - Met z’n allen
20:30-22:00, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Lisa Ostermann won in 2020 diverse prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling 'Met z’n allen' gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt. Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het TV-programma Dit was het nieuws en sketches voor Het klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

zaterdag 9 april

Kommil Foo - Oogst
20:15-22:00, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Kommil Foo bestaat 30 jaar. Voor die gelegenheid zijn de broers Raf en Mich Walschaerts het archief ingedoken en hebben hun mooiste werk samengesmeed tot een gloednieuwe voorstelling. Wat een oogst. Een piano, een gitaar, een viool, hun twee karakterstemmen: meer hebben de Gentse broers niet nodig om u een memorabele avond te bezorgen. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op zijn best.

zondag 10 april

‘Bumba op reis' in Isala Theater
14:00-14:50, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Een kleur- en leerrijke show van Bumba en Bumbalu, samen met hun vriendjes: Nanadu, Tumbi, Kiwi, Carla en Poppa, maar ook voor de allereerste keer met Zinzi, Ituku en Li-Ling.