• Nachtlicht.
• Nachtlicht. Foto: Aangeleverd

Minifestival in Van Cappellenhuis

Algemeen 344 keer gelezen

CAPELLE • In het Van Cappellenhuis is op zaterdag 8 oktober een minifestival, waarmee het Van Cappellenfestival van juni eigenlijk een dag verlengd is. 

Twee optredens die in juni niet door konden gaan, vinden alsnog plaats en het Van Cappellenhuis heeft artiesten als Mike Boddé voor het publiek in petto.

Tijdens het middagconcert van 15:00 tot 16.30 uur treedt Ruben Plazier op, in juni het grote succes van het festival, opnieuw met fenomenale internationale musici: Luc Tooten, die met de groten der aarde concerten geeft en Federico Altare, die cum laude voor fluit afstudeerde in Turijn, in 2018 academist werd van het RPHO en nu hoge ogen gooit op internationale festivals. Met Ruben achter de vleugel vormen zij het Trio Surprise. Op het programma staan werken van Schumann, Haydn en Weber.

Van 21:00 tot 22:30 uur volgt het avondconcert “Nachtlicht”. Dromen en nachtmerries, het onderbewuste dat spreekt. In het schemerduister – met lichteffecten - gaan bezoekers het allemaal meemaken met Mike Boddé (piano en tekst), Sterre Konijn (zang, duduk en tekst) en Merel Vercammen (viool, vibrandoneon en tekst). Luister naar nachtmuziek in het schemerduister in allerlei stijlen.

Wie kaarten koopt voor beide optredens, krijgt aanzienlijke korting. Zie voor meer informatie en kaartverkoop www.vancappellenhuis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Felyx stopt met deelscooters in Capelle Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
George Westerbeek ontvangt Capels Compliment Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Capelse (73) overlijdt na ongeval in Rotterdam Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Lampjes grote kerstboom aan op 9 december Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente past openingstijden aan rond feestdagen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column - De jacht op de palinggladde prikker Algemeen 30 nov, 18:30
Afbeelding
Rob Stolk: ‘Hollandsche IJssel verdient erfgoedlijn’ Algemeen 30 nov, 16:30
Afbeelding
Zadkine in actie voor twee goede doelen Algemeen 30 nov, 14:30