<p>VCN-trainer Munter voor de spelersgroep.</p>

VCN-trainer Munter voor de spelersgroep.

(Foto: Wijntjesfotografie.nl)

Trainer Ivo Munter (VCN Dames 1) stopt na huidig seizoen

  •   keer gelezen

CAPELLE • Trainer/coach Ivo Munter van de Dames 1 van Laudame Financials VCN neemt na het lopende volleybalseizoen een sabbatical.


Het komende seizoen zal Laudame Financials VCN het zonder het bekende gezicht van Ivo Munter langs de lijn moeten doen. Na zeven seizoenen heeft hij behoefte aan een andere balans tussen volleybal en gezin. “Het zijn zeker zeven mooie seizoenen geweest met een kampioenschap in de eerste divisie, een promotie uit de topdivisie naar de eredivisie en twee bekerfinales” aldus de trainer/coach. “Het is ook een hele intense periode geweest, met veel trainen, spelen en ontdekken hoe we beter konden worden. En dat laatste is geslaagd. We zijn niet voor niets nog in de race voor het Nederlands kampioenschap.” 

Laudame Financials VCN staat in de kwartfinale van het kampioenschap waar ze het tegen Djopzz Regio Zwolle Volleybal gaan opnemen in twee wedstrijden voor een plaats in de volgende ronde. De voorzitter van VCN, Ard Kramer, heeft begrip voor de keuze van Munter: “Ik heb verschillende seizoenen nauw met Ivo mogen samenwerken en gezien met hoeveel enthousiasme en vakmanschap hij het trainerschap vervult. Dat heeft veel energie gekost en we vinden het heel begrijpelijk dat hij behoefte heeft aan een andere balans. Natuurlijk blijft bij ons de deur altijd open staan en het is aan Ivo om te bepalen of hij daar gebruik van wil maken.”

Ivo Munter maakt het seizoen nog af, met hopelijk een hoge klassering in het kampioenschap van Nederland.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan