Foto: nl.123rf.com

Paaseieren zoeken bij kinderboerderij Klaverweide

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op tweede Paasdag van 12:30 tot 15:30 uur kunnen kinderen weer paaseieren zoeken bij kinderboerderij Klaverweide.  Zoals elk jaar komt de paashaas langs met cadeautjes en heeft hij de nacht ervoor overal eieren verstopt op het terrein van de kinderboerderij. Vóór 12:30 uur is de boerderij dan ook gesloten in verband met de verstopte eieren.


De kleine kinderen tot en met 4 jaar kunnen weer rustig eieren zoeken op het terrein van de boerderij, terwijl de oudere kinderen wat meer speurwerk moeten verrichten in de Heemtuin om ook wat eitjes te kunnen vinden. Ook al is traditiegetrouw het eieren zoeken het meest populair op deze dag, aan de kinderen die liever knutselen is ook gedacht. Het eieren beschilderen zal deze dag uiteraard niet ontbreken. Ook kunnen de kinderen hun energie kwijt op het springkussen. Na al deze leuke activiteiten kunnen de kinderen bijkomen met een glaasje ranja en wat lekkers.

Deelname kost 3,00 euro per kind, inclusief een bekertje ranja met wat lekkers.

Reserveren voor deze gezellige activiteit is niet nodig. Parkeren kan gezien de verwachte drukte het beste bij de Purmerhoek en dan onder het fietstunneltje door naar de kinderboerderij aan ‘s Gravenweg 327 toe lopen. Er zullen extra fietsenrekken geplaatst worden, dus ook met de fiets komen is een goed alternatief.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan