Al 25 jaar een steun en toeverlaat in de wijk: Apotheek 's-Gravenland
Al 25 jaar een steun en toeverlaat in de wijk: Apotheek 's-Gravenland (Foto: )

Feest in jarige apotheek

  •   keer gelezen

Vrijdag 4 november was het 25 jaar geleden dat de heer E.P van Ballegooie als apotheker zijn deuren opende in Capelle West. De bewoners daar waren blij met de komst van een apotheek (in de omgeving ook wel bekend als “De Keet”) zo dicht in de buurt, maar men begreep al snel dat het een tijdelijke locatie was: de apotheek heette al vanaf de opening ‘Apotheek ‘s-Gravenland’.


Toch zou het nog tot 1997 duren voordat de uiterst moderne en smaakvol ingerichte apotheek aan de Puccinistraat kon worden geopend. Inmiddels is het voor velen een bekend adres en een goede dienstverlener. Zelfs patiënten die al 25 jaar de apotheek bezoeken feliciteerden de heer Van Ballegooie. Ook de artsen en andere dienstverleners lieten zich niet onbetuigd.

Even zo bijzonder is het feit dat er in deze apotheek nog eens drie jubilarissen waren die er ook al een kwart eeuw werken! Tien, Patricia en Ria zijn de medewerksters van het eerste uur die al die jaren lief en leed hebben gedeeld. Dat leverde de nodige gesprekstof op, mooie verhalen en herinneringen die onder het genot van een heerlijk stuk taart werden opgehaald.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten