Foto:

De stormbaan af met Piet; Sport & Pietendorp geslaagd!

  •   keer gelezen

Op woensdag 30 november om 14.00 uur opende Sporthal de Lijster haar deuren voor een bijzondere editie van het Sport en Fun Dorp. Op deze middag kunnen kinderen van alle leeftijden zich een middag lang helemaal uitleven op verschillende onderdelen die over de gehele sporthal zijn uitgestald.


Deze keer was het een hele speciale versie; we hadden visite van de Pieten van Sinterklaas! Hoe leuk is het om met een Piet de stormbaan af te gaan. Of om ‘4 op een rij’ te spelen met een Piet die maar niet begrijpt dat pepernoten niet meetellen als je die in het spel stopt. De vele springkussens, spelletjes, dansplaten en klimtoestellen zorgden voor veel blije kinderen met rode wangen van de inspanning.

De opkomst was enorm; 473 kinderen waren vandaag aanwezig op het Sport en Fun Pietendorp van Sportief Capelle. Dat laat duidelijk zien dat de Capelse kids behoefte hebben aan leuke beweegactiviteiten!

En daarom organiseert Sportief Capelle iedere vakantie een groot speelfestijn met stormbanen, springkussens, voetbalarena’s, sportmaterialen en knutselactiviteiten.

Alvast voor de agenda’s:

Op 1 maart 2017 hebben we weer een Sport en Fun Dorp mini, speciaal voor de allerkleinsten tot en met 6 jaar. Zij hebben dan alle ruimte om met leeftijdsgenootjes fijn te spelen en bewegen.

Op 2 maart 2017 is Sporthal De Lijster weer omgetoverd tot het Sport en Fun Dorp voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

Kijk op sportiefcapelle.nl voor meer informatie en ander sportaanbod in Capelle aan den IJssel.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten