Afbeelding

Johan Shensal Wijksporter van de maand december!

21 dec, 14:27 Algemeen 0 keer gelezen

CAPELLE - En de laatste wijksporter van 2016 is bekend! Net voor kerst feliciteren wij Johan Shensal met deze mooie titel. Top gedaan Johan! Johan Shensal uit de wijk Oostgaarde komt al heel wat jaren sporten bij de wijksport-activiteiten van Sportief Capelle. Hij is 11 jaar en zit op basisschool de Octopus. De wijksportactiviteiten bieden alle kids de mogelijkheid om na schooltijd te komen sporten. Een prachtig aanbod; sporten en gezelligheid na school. Johan is dan ook iedere week te vinden in gymzaal Beemsterhoek, om daar samen met zijn vrienden te sporten.

Wat hij de leukste sport vindt? Dat maakt Johan niet zoveel uit. Aan alle activiteiten die aangeboden worden doet hij even enthousiast mee. Maar, voetbal, badminton en basketbal hebben daarbij toch een lichte voorkeur. Johan is niet alleen sportief, maar ook nog muzikaal. Hij geniet ook van zijn andere hobby; gitaar spelen. Johan is heel trots op deze titel en geeft graag een boodschap mee aan alle kinderen die nog niet sporten: “Sporten is leuk, dus ga sporten!” Johan wint niet alleen de titel ‘wijksporter van de maand’, maar ook de Sportief Capelle sporttas met leuke gadgets erin. Zoals een kortingsbon voor een verjaardagsfeestje bij Sportief Capelle.

Wil jij ook Wijksporter van de maand worden? Kom dan naar de wijksport activiteiten van Sportief Capelle. Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10