Afbeelding

IJsselkids zamelen geld in voor Rijckehove tijdens Zomerfeest

Algemeen 34 keer gelezen

Capelle - Op woensdag 28 juni vieren de kinderen van kindercentrum Neverland en BSO Het Lachhotel hun zomerfeest op het plein van obs West. Tijdens het zomerfeest zijn er diverse activiteiten waarvan de opbrengsten worden gebruikt voor leuke attenties voor de bewoners van verzorgingstehuis Rijckehove.

Spelletjes en plantjes

“Dit jaar heeft het zomerfeest een speciaal tintje. In de voorbereidingen op het zomerfeest hebben de kinderen zelf bedacht dat ze graag geld willen inzamelen voor de bewoners van Rijckehove. Ze willen de mensen graag in het zonnetje zetten en verrassen met zelf gekochte spelletjes en plantjes voor binnen en buiten. En met zo’n lief initiatief helpen wij de kinderen natuurlijk graag!”, aldus locatiemanager Karin Metz.

Strippenkaart en rommelmarkt

Tijdens het zomerfeest kunnen kinderen allerlei spelletjes doen aan de hand van een strippenkaart. De eerste strippenkaart krijgt iedereen cadeau, de kaarten daarna kosten één euro per stuk. Ook is er een gezellige rommelmarkt waar ouders leuke dingen kunnen kopen die de kinderen zelf gemaakt hebben. En natuurlijk mogen het springkussen en de lekkerste hapjes en drankjes tijdens het zomerfeest niet ontbreken.

Samen

Het zomerfeest is er voor alle papa’s en mama’s, en ook de andere familieleden en vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom op woensdag 28 juni tussen 16.00 en 18.00 uur op het plein bij obs West. Tijdens het feest helpen diverse ouders en ook Heutink, de Dolmans group en Hoveniersbedrijf van Wageningen dragen hun steentje bij.

Over IJsselkids

IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie zeer belangrijk. IJsselkids is HKZ gecertificeerd. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

IJsselkids is onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws gisteren
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58
Afbeelding
Column - Overal subsidies aanvragen Nieuws 24 apr, 16:10
• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 24 apr, 14:04
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 24 apr, 09:46