Afbeelding
Foto: Jasper Schoonhoven

Laudame Financials/VCN Dames 1 nog steeds ongeslagen op eigen vloer!

6 nov, 10:35 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - Na het verlies van vorige week tegen Alterno Dames 2 hebben de volleybaldames van VCN weer hard getraind om zich voor te breiden voor de wedstrijd tegen Taurus Dames 1.

De wedstrijd begon met Tess, Maureen, Dominique, Marloes, Juliëtte en Kirsten. Laudame Financials/VCN Dames 1 begon goed aan de wedstrijd en pakte al meteen een voorsprong. Halverwege de set werd er aan de kant van Taurus goed geserveerd en VCN kreeg dit niet onder controle. Spelverdeelster Dagmar kwam het veld in en Tessa kwam er aan de buitenkant in om de ballen erin slaan. Even later kwam ook Anne Swart het veld in om het blok te versterken. Deze wissels pakte goed uit en Laudame Financials/VCN Dames 1 wist de eerste set binnen te slepen met 25-21.

Ook de tweede set begonnen we meteen goed en stond het al snel 5-0. VCN leverde een goede servicedruk en er werd veel verdedigd. Ook in deze set kwam Taurus toch nog even terug door aantal eigen fouten aan de kant van VCN. Gelukkig was de voorsprong groot genoeg om ook de tweede set te winnen met 25-20.

De derde set was het Taurus die de punten wist te maken. Laudame Financials/VCN Dames 1 wist zich terug te knokken, maar helaas ging deze set nipt verloren met 26-28. De dames van Laudame Financials waren dus gewaarschuwd en hebben nog een keer alles gegeven om die vierde set te winnen! Dit deden de dames uit Capelle dus ook en wonnen de vierde set met 25-22.

Laudame Financials/VCN Dames 1 pakt alle punten en is nog steeds ongeslagen in eigen huis! Aanstaande zaterdag mogen de dames afreizen naar Groningen. Om 19.30 uur spelen ze tegen OBEG Donitas Dames 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30