Afbeelding

Laudame Financials/VCN Dames 1 onderuit in Groningen

14 nov, 09:34 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - Zaterdag 11 november mocht Laudame Financials/VCN Dames 1 afreizen naar Groningen om daar aan te treden tegen OBEG Donitas Dames 1. Na een goede trainingsweek en de nodige voorbereidingen ging VCN Dames 1 vol vertrouwen van start aan de wedstrijd.In de eerste set startte Laudame Financials/VCN Dames 1 niet scherp en keek al snel aan tegen een grote achterstand. Echter wist VCN door hard werken en vechtlust de achterstand weg te werken en het lukte zelfs om af en toe de voorsprong te pakken. Het lukte Laudame Financials/ VCN Dames 1 echter niet om aan het einde van de eerste set te overtuigen en de set werd verloren met 23-25.

De tweede set begon Laudame Financials/VCN Dames 1 sterker, maar het lukte ook deze set niet om de voorsprong te pakken. Aan de kant vonden de nodige wissels plaats die elke keer weer nieuwe energie brachten, echter speelde OBEG Donitas Dames 1 sterk en had VCN moeite om tot scoren te komen. Ook de tweede set werd verloren met 22-25.

Met een 2-0 achterstand moest het voor Laudame Financials/VCN Dames 1 in de derde set gebeuren. In de derde set werd er gevochten, maar helaas werd al snel duidelijk dat het er niet in zat voor de dames van VCN en de set werd verloren 18-25. Dit betekende een 3-0 verlies voor de dames van Laudame Financials/VCN Dames 1 en zonder punten keerde de dames terug uit Groningen.

Komende week zal er hard getraind worden, want aankomende zaterdag staat er een mooie wedstrijd op het programma. In de beker wordt er om 20.00 uur in Sporthal Oostgaarde gespeeld tegen het eredivisieteam Flynth FAST Dames 1.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30