Foto:

Gratis Open Les voor allerkleinsten bij het Jeugdtheaterhuis Capelle!

  •   keer gelezen

Capelle - Ben jij een echte toneelspeler, komediant of zing je liever de sterren van de hemel? Dat kan allemaal bij het Jeugdtheaterhuis Capelle; dé veilige thuishaven voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 21 jaar die willen toneelspelen, dansen, zingen, nieuwe vrienden maken, maar vooral veel plezier willen maken. Wil je een keer komen kijken? Vrijdag 19 januari wordt er een gratis Open Les georganiseerd voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar in C.C. Fluiterlaan (boven het Isala Theater) in Capelle aan den IJssel.


Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Het lesseizoen 17/18 is nu halverwege het jaar en vanaf nu werken alle vanaf leerlingen toe naar een prachtige gezamenlijke voorstelling die in april tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend wordt opgevoerd.
In februari start voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar) weer een nieuwe lessenreeks. Ook deze kinderen werken samen met de andere leerlingen toe naar de grote voorstelling op de planken! Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kunnen de allerkleinsten vrijdag 19 januari mee doen met een gratis Open Les.

Programma: 15.45 tot 16.15 Toneelklas S voor kinderen van 4 tot 6 jaar. 16.15 tot 16.45 uur Musicalklas S voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Aanmelden voor de Open Les kan via www.jeugdtheaterhuis.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten