Afbeelding
Foto: Martin hertog

Leukste meisjes judotoernooi was weer super gezellig.

Algemeen 41 keer gelezen

Nieuwerkerk - Op zaterdag 14 april konden alle kattenkoppen weer laten zien wat ze waard zijn in gymzaal Kroonkruid. Scheidsrechters en tafelmedewerkers waren om half 10 klaar om de wedstrijden te begeleiden.

Als eerste waren de oudste deelnemers aan de beurt. In die groep zaten Evi Moeling en Loubna el Kaouakibi. Evi ontpopt zich als een ware kampioene. Is ze eerst nog onzeker om haar techniek echt door te zetten, na wat aanmoediging durft ze het aan met als resultaat een schitterende worp. Vanaf dat moment heeft ze meer durf en zet elke partij haar technieken echt door. Het zal u dan ook niet verbazen dat Evi de eerste plaats veroverde.

Loubna zat voor het eerst in de -15 en had daar duidelijk moeite mee. Toch weerde zij zich kranig en dit resulteerde in een derde plaats. Ruim op tijd werden de wedstrijden van deze groep afgesloten. Na een verassende lunch was de tweede groep aan de beurt waar in de jongste meisjes waren ingedeeld.

Ook in deze groep deden meisjes van BC Geisha mee. Dit waren Davina de Vos, Manouk Hertog en Yasmine ten Hoor. Natuurlijk is het altijd leuk om als trainster je pupil een prijs te zien winnen. Super trots zijn we dan ook dat al onze meiden een prijs hebben veroverd.

Yasmine ten Hoor had het tijdens een van haar wedstrijden heel zwaar. Ze wilde zo graag een schouderworp maken maar het lukte niet. Zwaar teleurgesteld in zichzelf verliet ze de mat. Na een peptalk wist ze zich te herpakken en knokte zich naar de tweede plaats.

Davina en Manouk waren onze jongste deelneemsters. Ook zij weerde zich kranig met een mooi resultaat, de meiden werden derde. Mooi op tijd werden ook deze wedstrijden afgesloten met de prijsuitreiking.

Hierna gingen de vrijwilligers weer aan de slag om de gymzaal in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen. Drie kwartier later ging iedereen met een zeer voldaan naar huis met in het vooruitzicht dat we in november weer een Trollentoernooi hebben.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lintjesregen Capelle: tien inwoners krijgen Koninklijke onderscheiding Met foto's 16 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 19 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58