Foto:

Lancering Kenniscentrum vrijwilligers

  •   keer gelezen

In Capelle aan den IJssel zijn gelukkig heel veel vrijwilligers actief. Op CapelleDoet.nl staan tal van vacatures. Vanaf 26 september biedt het nieuwe Kenniscentrum ook digitale ondersteuning. De opening van het Kenniscentrum wordt gevierd met workshops en een buffet. Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn van harte uitgenodigd.


Het Kenniscentrum hoort bij het vrijwilligersplatform www.capelledoet.nl. In het virtuele Kenniscentrum is allerlei informatie te vinden, waaronder het nieuwe aanbod van trainingen en workshops. Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen hiermee hun kennis bijspijkeren of uitbreiden. Op woensdag 26 september is de feestelijke opening door wethouder Marc Wilson, Hans Roskam (directeur Welzijn Capelle) en de coördinator van het Kenniscentrum, Carin van der Hor.

Programma & aanmelden
De workshops en het buffet van 26 september zijn speciaal voor alle vrijwilligers én voor coördinatoren/bestuursleden van vrijwilligersorganisaties. Voor vrijwilligers is er een middagprogramma. ’s Avonds is er een inspiratieworkshop over het werven én behouden van vrijwilligers voor de coördinatoren/bestuursleden van vrijwilligersorganisaties. Kosteloos aanmelden kan via vip@welzijncapelle.nu.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten