Menno de Boer van 538 Radio is present tijdens Capelle Bruist. Foto: PR
Menno de Boer van 538 Radio is present tijdens Capelle Bruist. Foto: PR

Bomvol programma Capelle Bruijst

Algemeen 81 keer gelezen

Van de redactie

Vanaf 13.00 uur

Het programma van Capelle Bruijst ziet er als volgt uit.

capelle - Mainstage (parkeerplaats achter gemeentehuis). Vanaf 18.30 uur. De organisatie: We trappen af met de Marvin Dee band. Een Capelse band met heerlijke muziek. Daarna staat Menno de Boer van Radio 538 op het programma. Om 20.40 een kort interview met burgemeester Peter Oskam en om 20.45 uur de live band onder leiding van Sjors van den Eerenbeemt met Kimberly uit The Voice 2018. Direct hierna is het podium aan Re-Play. Om 21.45 uur komt Jennie Lena een spetterend optreden geven en tot slot om 22.15 uur hebben wij een optreden van Milli Vanilli. In de jaren 80 goed voor 47 miljoen platen over heel de wereld! En ……. Alle artiesten treden op met de Capelle Bruijst band onder leiding van Sjors van den Eerenbeemt.”
In Capsloc is een programma van 20.00 uur tot 23.00 uur. Hier zijn optredens voor de jeugd geprogrammeerd door Capsloc. “We hebben vier geweldige acts weten vast te leggen. DJ Ray Escobar is de verbinden factuur tussen alle live acts. De live acts zijn: Berry Oost, Quajong3ns en Red Roy.”


Slotpark

Het oudste parkje van Capelle heeft natuurlijk een rol in dit mooie stadsfeest. Vanaf 13.30 uur zijn hier verschillende Klassieke optredens. Er is een klein podium en de horeca is in handen van Het Perceel, het sterren restaurant van Capelle. De klassieke optredens worden verzorgd door Duo Beyond, Duo Naiades en Continuous Brass.
Ook in het Van Cappellenhuis is er een vol programma. Zie elders in deze krant.

Vuykpark

In het Vuykpark is tijdens Capelle Bruijst ook een muziek locatie ingericht. Naast het speeltuintje (zodat de kinderen ook wat te doen hebben) staat een podium met muziek en met een hapje en drankje. Met optredens van Big Bucks & Eas Money en The Branch is er aan muzikaliteit niets te wensen over. De CentrumXpeditie presenteert de ‘Projectenmarkt’. Op deze markt kun je de ontwikkelingen in de diverse projecten binnen Capelle zien. Vanuit de projectorganisatie zijn medewerkers aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over deze projecten. Deze locatie is open van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Net naast ‘t Hooghe Water (bij het kunstwerk) wordt een mooie locatie ingericht. Met catering van restaurant ‘t Hooghe Water en leuke muzikale optredens wordt het ook hier een topmiddag van 13.30 uur tot 176.30 uur. Heerlijke Jazz muziek van Blue Note, De Jazzizies en Bobby’s Bigband zorgen voor de juiste sfeer.
De gemeentewerf wordt omgebouwd tot een waar kinder evenement! Er is van alles te beleven. Vanaf 13.30 uur voor het gebouw van de gemeenwerf een waar activiteitendorp met springkussens, stormbanen, klimkussens en andere leuke activiteiten. Kijk voor het hele programma op www.capellebruijst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lintjesregen Capelle: tien inwoners krijgen Koninklijke onderscheiding Met foto's 11 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 14 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58