Bij deze jeugdmusical kunnen kinderen op het podium meezingen met een lied, een boek winnen en een brief schrijven aan onze koning.
Bij deze jeugdmusical kunnen kinderen op het podium meezingen met een lied, een boek winnen en een brief schrijven aan onze koning. (Foto: )

Leuke extra’s bij De brief voor de koning

  •   keer gelezen

Capelle - Zondagmiddag 2 december is De brief voor de koning (8+) te zien in het Isala Theater. De jeugdmusical over de geheime missie van ridder-in-opleiding Tiuri biedt allerlei mogelijkheden om actief betrokken te zijn bij de voorstelling. Zo kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar aan het einde van de voorstelling een lied zingen voor het aanwezige publiek. Ze staan dan samen met de acteurs op het toneel. Hoe leuk is dat? Na inschrijving via een speciale website ontvangen ze materiaal thuis om te oefenen. Daar is ook de kleurplaat te downloaden waarmee het jeugdboek De brief voor de koning gewonnen kan worden. Tot slot staat op de website meer informatie over de brief die kinderen kunnen schrijven aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Wie een belangrijk bericht heeft, kan er zeker van zijn dat dit bij hen terechtkomt.


Zondag 2 december 15.00 uur in het Isala, de entree is 22,50 euro (< 14 jaar 20,00 euro). Zie:

www.isalatheater.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten