Foto:

Doe mee aan de sportieve Isala Challenge

  •   keer gelezen

Capelle - Het Isala Theater organiseert in samenwerking met Anytime Fitness donderdagmiddag 6 december een Isala Challenge op het Stadsplein, bedoeld om iedereen ‘warm’ te maken voor de komische musical Expeditie Eiland. Wie zin heeft kan om 13.00 uur op het Stadsplein voor het theater meedoen aan de proeven die de sportschool heeft bedacht. De proeven zijn geïnspireerd op de opdrachten uit het populaire tv-programma Expeditie Robinson, net als de musical die zaterdag 8 en zondag 9 december in het Isala te zien is.


Bekende namen als John Buijsman, Ferry Doedens en Lone van Roosendaal spelen enkele van de hoofdrollen in Expeditie Eiland. In deze zonnige voorstelling leggen drie compleet verschillende gezinnen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én een miljoen euro. En daar hebben ze veel voor over. Maar hoe ver gaan ze voor een prijs die een leven lang geluk kan betekenen? Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.
Zo gevaarlijk wordt het gelukkig niet tijdens de Isala Challenge. En wie meedoet, wordt uiteraard ook beloond. De winnaar van de proef krijgt zelfs nog iets extra’s. Kom dus om 13.00 uur naar het Stadsplein voor deze sportieve uitdaging.
Nog een leuk extraatje bij de voorstelling: bezoekers die zaterdag of zondag naar Expeditie Eiland komen kunnen na afloop in de selfiecorner een selfie maken met de cast. De spelers komen namelijk na afloop naar de foyer.

Zaterdag 8 december 20.15 uur en zondag 9 december 14.00 uur in het Isala Theater, de entree is 42,50 euro.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten