Hennie en Esty in de koffiecorner van RataPlan Capelle.
Hennie en Esty in de koffiecorner van RataPlan Capelle.

RataPlan mag tien kaarsjes uitblazen!

Algemeen 39 keer gelezen

Capelle - RataPlan Capelle aan den IJssel bestaat binnenkort tien jaar en dat mag gevierd worden. Van donderdag 28 maart tot en met zaterdag 30 maart wordt er flink uitgepakt tijdens de jubileumviering. Wie jarig is trakteert dus kom langs voor een kringloopdagje op z’n leukst!

De ruim opgezette kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel biedt een mooi assortiment tweedehands spullen voor een optimale kringloopbeleving. Tijdens de jubileumviering wordt er extra uitgepakt waardoor het kringloopwinkelen nóg leuker is dan normaal.

De medewerkers van RataPlan Capelle kijken enorm uit naar het jubileum. Zij zullen alle kringloopliefhebbers flink in de watten leggen. De bezoekers worden namelijk gedurende hun kringloopavontuur getrakteerd op gratis hapjes en sapjes in de koffiecorner. Daarnaast is er muziek en ook bij de kassa staat de bezoeker iets leuks te wachten. Elke betalende klant krijgt drie dagen lang 10 procent korting op het totale aankoopbedrag.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor de kleine kringloopwinkelaars is er een ballonnenspel. Door een ballon te prikken winnen zij gegarandeerd iets leuks uit de winkel. Rataplan nodigt iedereen van harte uit om het jubileum samen te vieren!

Stichting RataPlan werkt in Capelle samen met Magis. Het creëren van zoveel mogelijk werkgelegenheid, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is een van de belangrijkste doelen van beide organisaties. Zowel Magis als RataPlan geloven erin dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. De ervaring die werknemers bij kringloopwinkel RataPlan opdoen, helpt ze de stap te maken naar de reguliere arbeidsmarkt.

Meer informatie? Gedurende de jubileumdagen staat er een marktkraam waar informatie wordt gegeven over duurzaamheid, arbeids- en mensontwikkeling en Magis.

De kringloop is op donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag kun je er terecht van 9.00 tot 21.00 uur. Kom je op zaterdag? Dan ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

www.rataplan.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lintjesregen Capelle: tien inwoners krijgen Koninklijke onderscheiding Met foto's 17 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsconcert met bijzondere bezetting in Van Cappellenhuis Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Budgetmaatjes zoeken vrijwilligers: help met thuisadministratie Nieuws 21 uur geleden
• Gedicht voorgelezen tijdens Dodenherdenking in 2023.
Basisschoolleerlingen Capelle schrijven gedichten voor 4 en 5 mei Nieuws 25 apr, 17:04
• Lange tijd werkt gewerkt aan de entree van het metrostation.
Metrostation Capelle Centrum open aan kant Stadsplein-Koperwiek Nieuws 25 apr, 14:51
Afbeelding
Klauteren, knutselen en kleuren: Sport en Fundorp in meivakantie Nieuws 25 apr, 14:32
Afbeelding
Musical 'Groener Gras' te zien in IJsselzicht Nieuws 25 apr, 11:10
• Sparta opende de 20-overs competitie met thuisduels.
Sparta Cricket beleeft 'prima start' en richt vizier op play-offs Sport 25 apr, 08:58