Heropening Kringloop Koopjeskelder aan de Baronie

  •   keer gelezen

Capelle aan den IJssel - Tijdens een feestelijke dag werd de Kringloopkelder aan De Baronie heropend. Met man en macht is er gewerkt aan de uitbreiding, herinrichting en schilderwerk. Het resultaat mocht er zijn. Velen kwamen de vrijwilligers feliciteren.


Onlangs is de Kringloopkelder een Stichting geworden. Het verdiende geld van de verkochtte tweedehands spullen komt voor 100 % ten goede aan de Capelse ouderen. Miep Schoemaker, de nieuwbakken voorzitter vertelt dat er vorig jaar donaties waren van 500 euro aan het Repair Café en de Ontmoetingstuin Hitland. In december was er een gratis kerstdiner voor 50 ouderen en. In mei komt er een bustoer door oud Rotterdam met High Tea voor 50 Capelse ouderen. Miep zegt heel blij te zijn met de vernieuwingen en hoopt dat nog meer mensen spullen komen kopen en vooral hun overtollige spulletjes willen brengen zodat samen met de andere 5 vrijwilligers het werk kan voortbestaan en goede doelen kunnen worden ondersteund.

De Kringloopkelder is geopend op woensdag van 13.00 uur - 15.00 uur en op vrijdag van 11.00 uur - 14.30 uur. De Baronie naast portiek 327.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten