Afbeelding

Prikkelarme omgeving gezocht voor Mickey!

26 nov, 11:02 Algemeen 0 keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Mickey, een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 4 jaar oud.

Krimpen / Capelle - Deze lieverd zoekt een huisje waar hij alle vrijheid heeft. Mickey houdt met alle liefde je huis en tuin muisvrij en loopt graag dagelijks zijn ronde om er voor te zorgen dat er geen ‘indringers’ zijn. Wanneer Mickey’s ruimte letterlijk en figuurlijk te klein wordt voor hem, raakt hij snel overprikkeld waardoor hij ongewenst gedrag laat zien.

Hij durft dan in je armen of benen te happen en/of te slaan. Dit gedrag verdwijnt wanneer hij niet meer zovéél prikkels binnen krijgt. Bij ons in de opvang wordt hij veel uitgedaagd in de vorm van spel en verrijking en zien wij dit gedrag dus helemaal niet meer. Mickey wil graag een huisje zonder jonge kinderen, andere katten of honden.

Mickey is ontzettend lief en grappig! Hij vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn en zijn omgeving te onderzoeken, een goed gesprek kan hij enorm waarderen, en lekker languit naast je relaxen kan hij als de beste.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05