Foto:

Winst voor Laudame Financials VCN Dames 1

  •   keer gelezen

Capelle - Zaterdag 1 februari, een nieuwe maand met weer nieuwe kansen voor de dames van VCN. De maand van de bekerfinale, maar ook 2 belangrijke competitiewedstrijden in de strijd om de eerste plek in de ranglijst. De eerste hiervan tegen Sliedrecht sport D2. Na een goede trainingsweek was iedereen gebrand om deze week met ruime cijfers te winnen.


De eerste set trokken we met 25-15 naar ons toe. In deze set haalden we ons niveau alleen gaven we Sliedrecht een aantal punten uit service fouten cadeau. In set twee bleef deze stijgende lijn doorzetten en zat ook de sfeer er op deze ‘Super Saturday’ goed in. De tweede set was met 25-23 voor VCN maar Sliedrecht gaf zich niet zomaar gewonnen.

De uitslag van de derde set was dus ook omgekeerd. We lieten het niveau even zakken, alsof we er eigenlijk al waren. Dit was een kleine wake up call. In set 4 lieten we zien dat we duidelijk de betere ploeg waren. Veel service druk, een stabiele pass en mooie aanvallen via iedere positie. Met 25-16 werd ook de laatste set gewonnen en konden er 3 punten aan de stand toegevoegd worden.

De avond werd met het VCN gala in het verschiet nog mooier, aangezien de directe concurrenten punten hebben laten liggen. De winst is hierna tot in de late uurtjes gevierd. Volgende week hopen we weer op een goede pot volleybal, deze keer mogen we aantreden in het mooie Assen, dat beloofd weer een mooie volleybal zaterdag te worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan