Workshop “Verander de wereld, door je ware Zelf te zijn”

  •   keer gelezen

Capelle - Schuilt er in jou een wereldverbeteraar, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Het bekende spreekwoord luidt: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Door aan jezelf te werken, werk je aan de wereld! Valt er dan zoveel te werken aan jezelf? Nee, dat niet. Gewoon Je Zelf Zijn, meer niet!

Peter Overduin kan erover meepraten dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Ondanks de struggles of life bleef de wereldverbeteraar in hem naar boven komen. Met enthousiasme en passie neemt hij je mee in zijn visie op hoe je werkelijk je Zelf kunt Zijn en daarmee de wereld kunt verbeteren. Het begint dus echt bij jezelf! Peter heeft een christelijke achtergrond, is theoloog en een echte ‘out of the box’ denker.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de Workshop “Verander de wereld, door je ware Zelf te zijn”. De workshop van één avond wordt gegeven op de Banda Neira 14 in Capelle aan den IJssel op donderdag 6 februari en woensdag 12 februari a.s. De workshop begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten. De kosten voor de workshop zijn € 15,00. Aanmelden graag per e-mail naar: info@cpo-lifecoach.nl.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan