Foto:

CJG Capelle deelt verhalen van ouders

  •   keer gelezen

Capelle - Vind jij opvoeden ook wel eens lastig? Voel je de druk om het als ouder perfect te doen? Deze tijden vragen veel van ouders. Dan is het soms fijn om van andere ouders te horen hoe zij omgaan met uitdagingen in de opvoeding. Het CJG in Capelle aan den IJssel deelt verhalen van ouders in een nieuwe podcastserie om te laten zien dat je er als ouder niet alleen voor staat. 


 

Het verhaal van Jordana 

“Wees niet bang om hulp te vragen, niemand is perfect en opvoeden is soms gewoon echt pittig.” Dit wil Jordana, moeder in Capelle aan den IJssel, graag meegeven aan andere ouders. In de eerste aflevering van de podcastserie ‘Ouders over hulp vragen’ vertelt ze over haar uitdagingen in de opvoeding en de hulp die ze daarbij zocht. Door haar verhaal te delen, hoopt ze andere ouders te helpen.

Hoe is het om vader of moeder te zijn? 

Al eerder maakte CJG Capelle een podcastserie over hoe het voelt om vader of moeder te zijn. In de podcastserie ‘Over Ouderschap’ hoor je tien ouders vertellen over hun ervaringen als ouder. Over wat ze lastig vinden, waar ze aan moesten wennen en waar ze trots op zijn.

Beluister de podcasts 

Beide podcastseries zijn te vinden op www.cjgcapelle.nl/podcasts.

Het CJG denkt mee 

Heb je vragen of twijfels over de opvoeding? Bij het CJG ben je altijd welkom. Ook nu het coronavirus in Nederland is, staan de medewerkers van het CJG voor ouders klaar. Kijk op www.cjgcapelle.nl voor meer informatie.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten