<p>Misbehaviour met Keira Knightley in de hoofdrol is een van de films die in oktober gewoon wordt vertoond in het Isala.</p>

Misbehaviour met Keira Knightley in de hoofdrol is een van de films die in oktober gewoon wordt vertoond in het Isala.

(Foto: )

Ook in Isala Theater maximaal dertig bezoekers

  •   keer gelezen

Capelle - In het Isala Theater mogen sinds de persconferentie van dinsdag 13 oktober maximaal dertig bezoekers in een zaal zitten. Gelukkig betekent dat dat enkele voorstellingen in de periode tot en met woensdag 11 november toch door kunnen gaan. Ook de films in oktober worden vertoond zoals gepland.


De voorstellingen die doorgaan zijn Liefdesles door Kees Boot e.a. (23 okt), Renée doet de dames door Renée van Wegberg (24 okt), Bob Dylan - de songs, de mythe door Yorick van Norden e.a. (29 okt) en Femme façade door Janneke Jager (30 okt). Voor bijna al deze voorstellingen zijn nog enkele kaarten beschikbaar, die het publiek met een gerust hart kan kopen. Met maximaal dertig personen in de grote zaal hebben ze alle ruimte. En ook voor voorstellingen na 11 november zoals die van Martijn Koning en de 3JS kunnen kaarten gekocht worden. Als deze toch niet doorgaan, kan het publiek altijd zijn geld terugkrijgen.

De voorstellingen met een bezoekersaantal groter dan dertig die nu niet doorgaan, kunnen hopelijk wel op een later tijdstip gespeeld worden. Daar doet de programmeur in ieder geval haar uiterste best voor. Kaartkopers krijgen hierover persoonlijk bericht per mail, maar het laatste nieuws staat ook op www.isalatheater.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten