Foto: Jan van der Arend

Fruitactie Gereformeerde Gemeenten is een succes

  •   keer gelezen

Capelle - Door de maatregelen tegen verspreiding van corona kunnen veel activiteiten niet doorgaan. Vooral commissies die geld inzamelen voor goede doelen, zijn op zoek om op een creatieve manier coronabestendige activiteiten of acties op te zetten, om zo de noodzakelijke inkomsten nog te kunnen realiseren.


Zo kwamen de Zendingscommisies van de Gereformeerde Gemeenten in onze regio op het idee om een grote fruitactie op te zetten. Na veel folderwerk kwamen er enorm veel bestellingen voor dozen fruit binnen.

Voor het sorteren van al het bestelde fruit was de commissie op zoek naar een geschikte loods. Toen een lid van de Zendingscommisie vroeg of ze een deel van de loods van Roroka heftrucks in Krimpen aan den IJssel mocht gebruiken, stemde de eigenaar daar direct mee in.

In twee dagen was al het fruit gesorteerd en stonden de bestellingen gereed, de derde dag is alles afgehaald en is de loods weer netjes achtergelaten. Het is hartverwarmend dat we elkaar op deze wijze willen helpen.

De opbrengst van de actie gaat naar het Zendingswerk, dat is de Evangelie verkondiging in het buitenland, onder volkeren die vaak nog niet van de Bijbel gehoord hebben. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten